Kleine waarschuwing: als je eenmaal aan deze dubbele amandelkoekjes begint, is het heel moeilijk stoppen. De lekker intensieve amandelsmaak, de crunch van de amandeltjes bovenop, de zachte binnenkant, echt een toprecept dit. Ze smaken heerlijk bij een kopje thee of koffie of bij warme chocolademelk. Of je stopt ze in een mooi doosje en geeft ze weg, succes verzekerd. Door er twee op elkaar te ‘plakken’ als ze nog zacht zijn en dan nog een paar minuutjes samen te bakken, blijven ze heerlijk smeuïg van binnen. Ook na een paar dagen in een afgesloten trommeltje. Wedden dat je dat bewaren niet lukt?
Benodigdheden uit onze webshop:
- 225 gram Brand New Cake Suikerbakkerspoeder;
- 250 gram amandelpoeder;
- 2 theelepels amandelextract (Nielsen Massey, 60 ml);
- 100 gram amandelschaafsel;
- Bakpapier;
- Spuitzak;
- Bakplaat.
Overige benodigdheden:
- 1 sinaasappel;
- 6 eiwitten.