Het bewaren van de mokkacrème
Het kan natuurlijk best zo zijn dat je meer crème maakt dan je nodig hebt. Daarom is het handig om te weten hoe je de crème het beste kunt bewaren. De crème blijft afgedekt in de koelkast 4 á 5 dagen goed. Het voordeel hiervan is, dat de crème hierdoor ook meteen wat steviger wordt. Wil je de crème nog langer bewaren? Dan kun je deze ook nog invriezen. Het goedje blijft dan tot 3 maanden goed.
Bekijk ook eens ons recept voor chocoladecrème
Houd jij niet zo van mokkasmaak? Geen probleem! Wij hebben namelijk ook nog een recept voor een heerlijke chocoladecrème. En gelukkig is het maken van de chocoladecrème bijna net zo eenvoudig. Bekijk het recept hier!
Deel jouw zelfgemaakte mokkacrème met ons!
Heb jij zelf met dit recept zelf mokkacrème gemaakt? Dan zijn we erg benieuwd naar hoe het is geworden. Dat kun je aan ons laten zien door een foto van de crème te delen in jouw Instagram Stories. Als je ons tagt met @baktotaal kunnen wij jouw bakcreatie zien én delen met onze eigen volgers. En dat vinden wij onwijs leuk om te doen!
Auteur: Cees Holtkamp (recept afkomstig uit het boek ‘De Banketbakker’)