Tijdens kerst heb je vaak van alles en nog wat op tafel staan. En bonbons mogen dan eigenlijk niet ontbreken. Ze zijn namelijk erg lekker bij een kopje koffie of thee zo voor of juist na het kerstdiner. En als je deze gekleurde versie maakt, maak je zeker indruk op jouw gasten. Lees snel verder voor het recept!
Benodigheden uit onze webshop:
- BrandNewCake Kleurpoeder Pearl Brons (vette massa);
- BrandNewCake Cacaoboter gekleurd Rood;
- BrandNewCake Cacaoboter Gekleurd Donker Groen;
- BrandNewCake Cacaoboter gekleurd Groen;
- BrandNewCake Cacaoboter druppels;
- Callebaut Chocolade Callets Extra Puur (80%);
- 300 gram slagroom;
- 30 gram honing;
- 5 gram BrandNewCake Kaneel;
- Spuitzak;
- Chocolate World bonbonvorm The Juicer (21x) 30x24mm;
- Bonbondoosje.
Overige benodigdheden:
- Compressor met spuitpistool;
- Staafmixer.