Zeven
Groot assortiment bakkerij zeven
Een professionele zeef mag zeker niet in je keuken ontbreken. Wanneer je gaat bakken is het aan te raden om de ingrediënten eerst te zeven. Zo zorg je dat er geen klontjes meer in zitten en dit vergemakkelijkt en bespoedigt het kneden van deeg of het vermengen van de grondstoffen voor een glad en klontvrij beslag. Je vindt in de webshop diverse zeven in verschillende maten. Niet alleen de bekende handzeef, die moeder vroeger ook al in de keuken had, maar ook diverse modellen professionele zeven voor diverse doeleinden.
Zeven voor verschillende grondstoffen
Als je professioneel bakt heb je in de meeste gevallen meerdere zeven nodig. Bij Baktotaal vind je zeven voor diverse doeleinden. De grofheid van het gaas is hier speciaal op afgestemd. Zo zijn er speciale zeven voor poedersuiker en speciale zeven voor bloem en meel zoals de bloemzeef. Deze zeven zijn in verschillende maten te koop, zodat je de maat kunt afstemmen op bijvoorbeeld de grootte van je beslagkom of beslagemmer. Dit voorkomt knoeien en dus verlies van grondstoffen. Voor het zeven van kleine hoeveelheden gebruik je een kleine handzeef of een puntzeef. Ook deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Je kunt ze ook in de keuken gebruiken bij het koken, ze zijn multifunctioneel inzetbaar.
Ga voor de beste kwaliteit zeven
Als je regelmatig bakt dan wil je natuurlijk werken met bakgereedschappen van goede kwaliteit. Daarop kun je vertrouwen als je je inkopen doet bij Baktotaal. De zeven zijn van professionele kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. Door het ruime assortiment vind je altijd de zeef die je zoekt.