Tropische temperaturen vragen om tropische gerechten. Deze Passievrucht Cheesecake is zo'n typisch baksel dat helemaal bij tropische temperaturen past. De taart heeft een romige vulling dat heerlijk is in combinatie met het friszure van het laagje passievrucht dat erop zit. Hierdoor krijg je een lekkere volle, maar ook frisse taart die perfect bij het zomerse weer past. Wil je ook zelf een Passievrucht Cheesecake maken? Lees dan snel verder voor ons recept!
Maak deze lekkere taart zonder oven!
Aan daadwerkelijk alles van dit gebak is te merken dat het echt perfect bij zomerse temperaturen past. Niet alleen de smaak past er perfect bij, maar ook de manier waarop je deze taart moet maken. Het is namelijk een no bake cheesecake. Dat betekent dat je geen oven nodig hebt om dit heerlijke lekkernij te kunnen maken. Met dit recept hoef je dus niet bij tropische temperaturen met een warme oven aan de gang te gaan om iets lekkers op tafel te zetten. I-deaal!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 300 gram witte chocolade;
- 250 milliliter slagroom;
- 4 gelatine blaadjes;
- 300 gram BrandNewCake Kruimelbodemmix (Digestive Crumbs);
- Springvorm Ø20 centimeter;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 600 gram roomkaas;
- 6 passievruchten;
- 150 gram ongezouten roomboter;
- Aardbeien;
- Wilde perziken.