Een van de leuke dingen aan de sneeuw vinden wij dat je er een mooie sneeuwpop mee kunt maken. Helaas hebben we In Nederland geen garantie dat er elke winter weer sneeuw valt. Wij hebben deze super leuke sneeuwpop taart gemaakt, zodat je toch elk jaar (en ook nog eens het hele jaar door) een leuke sneeuwpop kunt maken, die ook nog eens erg lekker smaakt. Lees snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag. Succes met bakken!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 530 gram Brand New Cake Biscuit-mix;
- Taartpannen PME rond 10 centimeter hoog; Ø10, 12,5, 15 en 20 centimeter;
- 400 gram Brand New Cake Botercrème-mix;
- Taartzaag;
- Bakspray;
- 20 gram Callebaut Chocolade Callets Melk;
- Bakpapier;
- 1215 gram witte fondant;
- Rode fondant;
- 250 gram zwarte fondant;
- Oranje kleurstof;
- Groene fondant of kleurstof;
- Martellato Uitrolmat met Maatindeling 60x58cm;
- BrandNewCake Rolstok kunststof 50cm / Ø4cm;
- Paletmes;
- Spuitzak;
- BrandNewCake Eetbare Lijm met Kwastje;
- PME Easy Cut Dowels pak á 4 stuks 30cm;
- Cakeboard Hulst Rond Extra Stevig Ø25cm;
- Taartkarton;
- PME Plunger Cutter Hulstblad 35mm;
- Eventueel: een smaakaroma in een smaak naar keuze.
Overige benodigdheden:
- 8 eieren, maat M;
- Zoute sticks;
- 553 milliliter water;
- 600 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur.