Boek: 500 Pizza's & Platte Broden Een boek boordevol verrukkelijke recepten voor pizza's en andere soorten plat brood. De recepten in dit boek worden duidelijk en stap-voor-stap beschreven. Voor elke gelegenheid kun je wel een passend en smakelijk gerecht vinden. Een ongedwongen lunch in het weekend, een eenvoudig souper of een lekker voorgerecht. Deze heerlijke recepten zullen echt elke keer weer heerlijk smaken.
De benodigde basisinformatie wordt in de inleiding duidelijk weergeven. Hier staat informatie over keukengerei, kooktechnieken en een overzicht voor bijgerechten, vullingen en garneringen.
In dit boek zijn alle klassieker vanuit de hele wereld opgenomen, waaronder Italiaanse calzones, knapperige Indiase dosas, Amerikaanse bannock, Mexicaanse tortillas, Midden-Oosterse matzes, Zweeds platbrood en niet te vergeten te Franse fougasse.
Er worden simpele technieken geven voor dunnen en knapperige platte broden, dikke en luchtige pizza's, Europese platte broodsoorten besprenkeld met wat olijfolie, geurig naan en zoete pizza's die uitstekend bij een zomerse barbecue passen.