Het is bijna Pasen, dus wij zijn alweer volop bezig met het bakken van allerlei lekkernijen die bij dit thema passen. Zo heeft Instagrammer @sihamdaily speciaal voor ons een vrolijke cheesecake voor Pasen gemaakt. Het speciale aan deze taart is dat die een gaaf marble-effect heeft. Hierdoor krijg je een onwijs feestelijk tafereel. De paaseitjes, toefjes crème chantilly en eetbare strooisels maken het gebak helemaal af. Wil je zelf zo'n vrolijke cheesecake voor Pasen maken? Lees dan snel verder voor het recept!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 250 gram BrandNewCake koekjes en taartbodem-mix;
- 5 gelatineblaadjes;
- BrandNewCake kleurstof gels in de kleuren geel, roze, blauw en groen;
- BrandNewCake Crème Chantilly;
- Eetbare strooisels naar keuze;
- Dobla Chocoladedecoratie ei;
- 200 gram witte smeltchocolade;
- Springvorm met een diameter van 24 centimeter;
- Plasticfolie;
- Bakpapier;
- Spatel;
- Spuitzak;
- Spuitmondje.
Overige benodigdheden:
- 1 ei maat M;
- 75 gram ongezouten roomboter (kamertemperatuur);
- 250 milliliter ongeklopte slagroom;
- 2 citroenen;
- 400 gram monchou op kamertemperatuur;
- 400 milliliter gecondenseerde melk;
- 200 milliliter ongeklopte slagroom voor de Crème chantilly;
- 5 schaaltjes.