Maak je eigen Creme Brulee-pakket
Het Maak je eigen Creme Brulee-pakket bevat bijna alle ingrediënten om zelf crème brûlée te maken. In dit pakket zit een recept waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je zelf crème brûlée kunt maken. Het enige wat je zelf nog moet toevoegen, zijn melk en slagroom. Verder heb je nog een steelpannetje nodig. De overige benodigdheden zitten allemaal in het pakket.
Wat kijg je in dit pakket?
Niet alleen zit er crème brûlée mix en rietsuiker in dit pakket, maar ook andere benodigheden. Het recept is voor 4 personen, dus krijg je in dit pakket 4 ovenschaaltjes met een doorsnee van 8 centimeter. Daarnaast zit er brander in om de suiker te smelten.
Inhoud van het pakket
- 2x Ovenschaal Porselein (Creme Brulee) Ø8,5x4,6cm Set/2 (KP0112)
- 1x Molen de Hoop Creme Brulee Mix 100g (DH344)
- 1x Aansteker (Creme Brulee) (KP001)
- 1x Molen de Hoop Rietsuiker 750g (DH345)
- 1x Receptboekje met stap voor stap instructies
Hoe maak je crème brûlée?
Doe de slagroom en melk in een steelpannetje, zet het op middelhoog vuur en breng het aan de kook. Zodra het begint te koken, voeg de crème brûlée-mix toe en meng het tot een gladde massa. Zet daarna de pan weer op het vuur en breng het al roerend aan de kook. Laat het 20 seconden doorkoken en haal daarna de pan van het vuur. Verdeel het mengsel over de 4 ovenschaaltjes en zet de schaaltjes minimaal 3 uur in de koelkast. Verdeel daarna over elke bakje 1 eetlepel rietsuiker en houd het bakje voorzichtig op de kop. Brand ten slotte de suiker goudbruin met de brander.
Als het suiker er nog niet op zit, kun je de crème brûlée 1 tot 2 dagen afgedekt bewaren.