Wright's Madeira Cakemix 500g
Met de Wright's Madeira Cakemix 500g bak je gemakkelijk een cake met weinig benodigdheden. Je voegt water en olie toe, mixt het beslag en het is klaar om afgebakken te worden. Deze mix is geschikt voor het maken van een cake, maar ook voor het maken van cupcakes en muffins kun je deze cakemix goed gebruiken gebruiken. Je kunt er dus allerlei verschillende kanten mee op.
Bereiding:
Wat heb je nodig: 500 g Wright’s cake mix, 200ml water en 60ml plantaardige olie.
Bakken met de hand:
1. Doe het water en de olie in de kom en voeg vervolgens de cake mix toe. Meng het samen en mix tot een glad beslag, 1 minuut met een elektrische mixer of 2 minuten met de hand (garde).
2. Doe het beslag in een groot bakblik (voor ±900 gram) wat goed ingevet is of is voorzien van bakpapier.
3. Bak het in de voorverwarmde oven gedurende 50-60 minuten. 160-180°C of 140-160°C voor heteluchtovens en stand 4 voor een gasoven.
4. Haal de cake uit de oven en laat het gedurende 10-15 minuten afkoelen.
Bakken in een broodmachine:
1. Doe het water en de olie in de broodmachine en daarna de cakemix. Selecteer het cake-programma en druk op start.
2. Wanneer het cake-programma klaar is, laat de cake gedurende 10-15 minuten in de machine staan.
3. Haal vervolgens de bakvorm uit de machine en laat dit gedurende 10-15 minuten staan alvorens de cake uit de vorm te verwijderen.
Ingrediënten: tarwemeel, (tarwemeel, calciumcarbonaat, ijzer, niacine, thiamine), suiker, heel gedroogd ei, koolzaadolie, maltodextrine, cellulose vezel, rijsmiddelen: E450, E500, magere melkpoeder, weipoeder (melk), emulgatoren, E417, E475, smaakstoffen, zout.
Allergenen: gluten, ei, melk
Voedingswaarde per 100g: energie: 1574kJ/375kcal, vet: 16,6g, waarvan verzadigd: 2,4g, koolhydraten: 69,6g, waarvan suikers: 35g, vezels: 0g, eiwitten: 8,8g, zout: 1g.
Specificaties: