Marsepein 1:2 Koude methode 10 kg.
De Marsepein 1:2 Koude methode 10 kg. is volgens de snelle, koude methode gemaakt. Bij de koude methode worden de amandelen en suiker zonder verdere verhitting gewalst tot marsepein. Deze productiemethode heeft als groot voordeel dat er (door het gebrek aan verhitting) geen smaakverandering ontstaat. Een nadeel is wel dat het eindproduct door deze methodiek een kortere houdbaarheid kent. Wilt u het product echter op korte termijn gebruiken? Dan is deze marsepein een prima keuze!
Deze marsepein is heerlijk van smaak en is voor diverse doeleinden te gebruiken. Maak er bijvoorbeeld mooie decoratie mee om taarten en ander gebak mee te versieren. Indien u het wenst, kunt u dit product ook erg goed in elke gewenste kleur kleuren. U kunt hiervoor het beste een kleurstof gel gebruiken. Doe wat van de kleurstof in het midden van de marsepein en kneed de kleur er goed door heen. Herhaal deze stappen totdat u de gewenste kleur heeft.
Voordelen:
- geschikt voor uitrollen en Vormwerk
- bevat 33% amandel!
- Zuiver van smaak
- verpakt in doos met binnenzak
Verwerking: Laat de marsepein minstens 24 uur vóór verwerking op bakkerijtemperatuur (21°C) komen. Werk met schoon gereedschap en vermijd
contact met bloem(stof), dit voorkomt het risico op gisting. Spuit uw producten af met cacaoboter. Bewaar de figuren koel en droog.
Bewaren: goed afgesloten, in originele verpakking, in een droge, schone en donkere ruimte bij 15-20°C.