• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

Boek: Glacerie

Schrijf de eerste review over dit product
Artikelnummer
9789021576695
€ 49,99
Op voorraad
+
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar

    Productinformatie

    Boek: Glacerie - Hidde de Brabander
    Voor wie de echte kunst van het ijs bereiden onder de knie wil krijgen, is er nu ‘Glacerie.’ de nieuwe patisserie-bijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander.

    In 'Glacerie.', de nieuwste patisseriebijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander, leer je alles over de historie en basis van ijs. De bereidingswijzen voor sorbet en sherbet, softijs, parfaits en kulfi komen stap-voor-stap aan bod, en Hidde daagt met zijn meesterstukken uit om zelf next-level ijscreaties te maken.

    Net als in voorgangers 'Patisserie.' en 'Chocolaterie.' laat Hidde als geen ander zien dat vakkennis, prachtige fotografie door Remko Kraaijeveld en glasheldere recepturen net zo goed samengaan als ei, bloem en suiker.

    Dit magnum opus over zomerse heerlijkheden is onmisbaar voor de serieuze thuisbakker of (semi)professional die de kunst van het ijs bereiden onder de knie wil krijgen.

    Pagina's: 224

    “Het vakmanschap en de veelzijdigheid van Hidde staan garant voor nieuwe ideeën.” - Jacques Vos, oud manager IJscentrum

    “Het is ongelofelijk knap dat Hidde de complexiteit van ijs toegankelijk maakt voor professionals én hobbykoks” - Caroline Kooij, SVH Meesterijsbereider

    Beoordelingen

    Meer informatie

    Meer informatie
    Artikelnummer9789021576695
    Categorie
    EAN code9789021576695
    BakboekenIJs/Dessert
    AuteurHidde de Brabander
    Flag of Germany