De lente is in het land. Tijd om erop uit te gaan! Of om gewoon eindeloos te brunchen met Pasen natuurlijk. Ik bakte deze week zelf Crusty stokbroden op de Crusty Bake Tray. Die speciale bakplaat doet wat ‘ie belooft: knapperige stokbroden afleveren. Doordat je ze met de hand vormt, zien de broden er lekker rustiek en landelijk uit. Wij aten ze warm uit de oven, maar een dag van tevoren bakken kan ook. Je verwarmt ze dan vlak voor de Paasbrunch 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Waarschijnlijk staat de tafel vol lekker beleg, maar houd je in. Eet het eerste stukje brood zo uit de oven, met alleen maar gezouten roomboter. Zo proef je de pure broodsmaak. Daar kan geen paasei tegenop!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 500 gram baguette-mix Molen de Hoop;
- 7 gram gedroogde gist;
- Baguette Crisping Tray (Masterclass Crusty Bake);
- Bakpapier;
- Stokbroodmesje.
Overige benodigdheden:
- 280 gram water.