Soms wil je op een feestje indruk maken op je gasten zonder al te veel moeite te hoeven doen. Dan is het toch makkelijk om de helt van het werk door een ander te laten opknappen? In dit recept voor hartige taartjes heb ik dat ook gedaan. Ik heb namelijk cups van het merk Pidy gebruikt. Van dat merk bieden wij een hele collectie kant en klare bodempjes aan. Deze zijn super handig, want je hoeft ze alleen nog maar te vullen. Voor dit recept kun je de Pidy veggie cups gebruiken. Deze cups zijn perfect voor koude recepten. Daarnaast zijn ze erg kleurrijk om te presenteren en hebben ze een heerlijke groentesmaak.
3 recepten voor hartige taartjes met drie romige mousses
In dit artikel vind je 3 recepten voor hartige taartjes met verschillende mousses. In het eerste recept lees je hoe je de Pidy Veggie Cups Wortel kunt vullen met zalmmousse. Daarnaast kun je een heerlijke, romige geitenkaas-bietenmousse maken voor in de Pidy Veggie Cups Rode Biet. Tot slot lees je in het laatste recept hoe je een hammousse kunt maken in de Pidy Veggie Cups Spinazie. Je kunt de mousses prima één of twee dagen voor de grote dag maken. De cups blijven ook krokant als je ze een paar uurtjes voor het feestje al opspuit. Dan hoef je op het moment zelf alleen nog de garnering erop te spuiten. Deze hapjes zijn ook erg leuk als onderdeel van een high-tea of Paasbrunch.
Benodigdheden uit onze webshop:
- Pidy Veggie cups Wortel;
- 2 gelatineblaadjes;
- 1 eetlepel citroensap;
- Snufje zout.
Overige benodigdheden:
- 220 gram rode of roze zalm uit blik;
- 1 theelepel dillemosterd;
- 2 eetlepels mayonaise;
- 1 eetlepel tomatenketchup;
- Snufje peper;
- 3 eetlepels zure room.