Katy Sue Mold en veiner Bloemblad
Wil je perfecte bloemblaadjes op je taart, cake, cupcakes, koekjes of een ander baksel? Gebruik dan deze mold van Katy Sue! Door het fijn gedetailleerde ontwerp van deze Katy Sue mold heb je iedere keer weer een perfect resultaat. Je kunt de mold vullen met: gekookte suiker, snoep, marsepein, chocolade, modelleer, suikerpasta, fondant, maar ook met bloempasta. Je kunt met deze mold ook bloemblaadjes maken van zout deeg, klei, koud porselein en embossing poeder. De mold eenmaal gebruikt voor non-food producten, blijf hem hier dan ook voor gebruiken en niet meer voor food producten.
Gebruiksaanwijzing
Wassen en drogen, dat is de eerste stap als je de mold gaat gebruiken. Na het wassen en drogen kan er een product in de mold worden gedrukt. Wanneer het product in de mold is gedrukt mogen de overige stukken worden verwijdert, zodat er een mooi figuur ontstaat. Draai de mold dan voorzichtig om en verwijder het figuur uit de mold. Na gebruik de mold goed schoonmaken, zodat er geen stukken in de mold blijven hagen.
Specificaties
- Geschikt voor de oven (tot 200°C/392°F)
- Geschikt voor de vaatwasser
- Gemaakt van voedselveilig siliconen