Katy Sue Mold Multifunctioneel Blad
Rozenblaadjes maken moeilijk? Met deze mold van Katy Sue wordt het een stuk gemakkelijker. De mold heeft gedetailleerde nerven en geeft textuur toe aan je fondant, suikerpasta, modelleer, bloempasta, marsepein, chocolade, snoep of gedroogde suiker. Door het fijn gedetailleerde ontwerp van de mold krijgt je elke keer weer een perfect resultaat. De mold is niet alleen voor food producten te gebruiken, je kunt hem ook gebruiken voor non-food producten, denk hierbij aan: koud porselein, zout deeg, klei en embossing poeder. De mold eenmaal gebruikt voor non-food, blijf hem dan ook gebruiken voor non-food.
Gebruiksaanwijzing
Was en droog de mold voordat je deze gebruikt. Druk het product waar je mee werkt in de mold en verwijder het overtollige van het product, zodat de randen van de mold weer zichtbaar worden. Draai de mold om en haal het figuur er voorzichtig uit. In nodig de mold vooraf poederen met maïzena om het product gemakkelijk uit de mold te krijgen.
Specificaties
- Geschikt voor de oven (tot 200°C/392°F)
- Geschikt voor de vaatwasser
- Gemaakt van voedselveilig siliconen
- Bladgrootte: tot 60 mm