Katy Sue Mold Varenbladen
Bijna niet van echt te onderscheiden, wanneer je deze mold van Katy Sue gebruikt om varenbladen te maken. De mold heeft veel details en geeft een echte uitstraling aan je marsepein, fondant, modelleer, suikerpasta, bloempasta, chocolade, snoep of gedroogde suiker. De varenbladen staan echt prachtig als je ze combineert met andere bloemen om bijvoorbeeld een mooie herfst – of lentetaart te maken. Doordat de mold fijn gedetailleerd is krijg je iedere keer weer het zelfde resultaat. Naast de mold te gebruiken voor food producten is het ook voor non-food te gebruiken. Wanneer je de mold gebruikt voor non-food, blijft dit dan ook voor non-food gebruiken.
Gebruiksaanwijzing
Was en droog de mold goed af, zodat er geen product resten in de mold blijven hangen. Blijven er toch product resten in de mold hangen? Poeder de mold dan in met iets maïzena, dit voorkomt dat het product in de mold blijft hangen. Druk het product in de mold en verwijder het overtollige van het product, zo dat je de randen van de mold kunt zien. Draai de mold dan voorzichtig om en verwijder het figuur.
Specificaties
- Geschikt voor de oven (tot 200°C/392°F)
- Geschikt voor de vaatwasser
- Gemaakt van voedselveilig siliconen
- Afmetingen van varenbladen: klein tot groot