Katy Sue Mold Veiner Ultieme Bloemblad
Door het fijn gedetailleerde ontwerp van de Katy Sue mold heb je elke keer weer perfecte bloemen op al je baksels. Met deze mold maak je perfecte fondant -, suikerpasta-, bloempasta-, modelleerpasta-, marsepein-, chocolade- en gekookte suiker bloemen.
Naast de mold te gebruiken voor voedsel is de mold ook te gebruiken voor knutsel projecten. Je kunt de mold namelijk ook vullen met zout deeg, klei, embossing poeder of koud porselein. Heb je de mold eenmaal voor knutsel projecten gebruik, dan is het verstandig hem niet meer voor voedsel te gebruiken.
Gebruiksaanwijzing
Was en droog de mold allereerst goed, zodat er geen resten in de mold blijven zitten. Indien nodig de mold poederen met maïzena om het product gemakkelijk uit de mold te krijgen. Druk vervolgens het product in de mold en verwijder overtollige delen van het product zodat de rand weer zichtbaar wordt. Draai de mold om en haal het figuur er uit. Het decoreren kan nu beginnen.
Specificaties
- Geschikt voor de oven (tot 200°C/392°F)
- Geschikt voor de vaatwasser
- Gemaakt van voedselveilig siliconen