• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
Notificatie:

Magic Meringue sheets A4-formaat (25 vellen)

Schrijf de eerste review over dit product
Artikelnummer
106020
€ 29,99
Op voorraad
+
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzenden vanaf €75
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar

    Productinformatie

    Magic Meringue sheets A4-formaat (25 vellen)
    Magic Meringue Transfer sheets zijn unieke, multi-functionele sheets.
    De sheets bestaan uit een velletje P.E.T. waarop een dun eetbaar laagje is aangebracht. Maximale werk temperatuur: 140C.

    Met deze sheets, samen met een Baktotaal foodprinter zet je prints van foto kwaliteit over op vele voedingsmiddelen zoals:

    • Meringue, schuimpjes met een fraai patroon voor decoratie of met een leuke boodschap;
    • Chocolade, denk aan logobonbons, lolly’s, flikken met afbeeldingen, breekchocolade met een uniek design;
    • Koekjes, logo koekjes, fortune cookies, jubileumkoekjes;
    • Isomalt (zie video).
    • Marshmallow

    Werkwijze:

    1. Druk jouw ontwerp in spiegelbeeld af op de sheet, kan je het niet zelf spiegelen, print dan met de t-shirt transfer optie van je printer.
    2. Laat de sheet goed drogen bij een temperatuur tussen de 20-25 °C en een relatieve luchtvochtigheid van <50%.

    Voor meringue: Spuit of strijk de meringue op de sheet en droog de meringue in de oven op 120°C. Verwijder de sheet nadat de meringues zijn afgekoeld. Voor het beste resultaat raden wij aan om met Zwitserse meringue te werken.

    Voor chocolade: Breng de WITTE chocolade op temperatuur en verwarm tot 32°C. Strijk de chocolade op de sheet en koel de chocolade goed door. Daarna de sheet verwijderen.

    Voor koekjes: Maak een 1-2-3 deeg (1 deel poedersuiker, 2 delen (witte) boter, 3 delen patentbloem, 50 gram eiwit (op 500 gram poedersuiker en een snuf zout). laat het deeg een uur in de koelkast opstijven, rol het uit (+/- 4 mm) en verwarm het oppervlak met een föhn totdat het licht begint te “zweten” en druk de sheet er goed op. Rol de sheet stevig aan met een rubber- of schuimroller zodat de luchtbelletjes verdwijnen. Plaats het geheel voor minimaal een uur in de diepvries en trek de sheet er direct na het uit de vriezer halen van het deeg. Snij of steek daarna de gewenste modellen uit en bak de koekjes in een niet te hete oven (+/- 24 minuten bij een temperatuur van 160°C.) totdat de koekjes gaar zijn.

    Ingrediënten: gemodificeerd zetmeel (E1422, E1412), witte suiker, cacaoboter, stabilisatoren (E414, E460i), emulgator (E435, E322), bevochtigingsmiddel (E422), aroma's, kleurstof (E170). Product is Kosher.

    Voedingswaarden per 100g:
    Energie: 427 kcal / 1788 kJ
    Vetten: 10,8g
    waarvan verzadigd: 5,6g
    Koolhydraten: 82g
    waarvan suikers: 37g
    Eiwit: <0,1g
    Zout: <0,5mg

    Bewaaradvies: Koel en droog bewaren in afgesloten verpakking (17-25C).

    Beoordelingen

    Meer informatie

    Meer informatie
    Artikelnummer106020
    Categorie
    EAN code8719013023167
    MerkPrints on Pastry
    Formaat sheetsA4
    Sheet typeMeringue
    Speciaal dieetKosher
    Flag of Germany