Mattisson Cacaobonen Rauw Biologisch 450g
Mattisson Cacaobonen Rauw Biologisch 450g zijn cacaobonen afkomstig uit Peru, Zuid-Amerika. Deze cacaobonen zijn biologisch, ongebrand en krachtig antioxidanten. Er zijn vele toepassingen voor deze bonen. Gebruik ze bijvoorbeeld om bonbons of chocoladerepen te maken of verwerk ze in een lekkere cake. Het is wel belangrijk om te weten dat de schil niet voor consumptie geschikt is. Je haalt de schil los door in de boon te knijpen of een klein mesje erin te zetten. Als de schil is verwijderd, houd je cacaonibs over. Die zijn wel geschikt voor consumptie.
Ingrediënten: 100% cacao bonen biologisch
Voedingswaarde per 100g: energie: 2392 kJ/578 kcal, vet: 50,3g, vet waarvan verzadigd: 34,2g, enkelvoudig onverzadigd vet: 14,4g, meervoudig onverzadigd vet: 1,7g, koolhydraten: 18,2g, waarvan suikers: 1g, eiwitten: 13g, vezels: 13.4g, zout: 0,06g.
Specificaties:
- Ongebrand
- Inhoud; 450 gram