Molen de Hoop Chocoladedruppels Aardbei 200g
Chocolade met een heerlijke aardbeiensmaak, dan zijn de Molen de Hoop Chocoladedruppels Aardbei. De druppels, ook wel pajets genoemd, zijn makkelijk te smelten om vervolgens goed te kunnen verwerken in diverse gerechten.
Recept
1. Smelt de druppel 'au bain marie' of in de magnetron, tot 30 - 40 °C, er ontstaat dan een vloeibare substantie.
2. De vloeibare chocolade kan vervolgens over een product (muffins of cakes) worden gegoten of het product kan er worden in gedipt.
Over Molen de Hoop
Molen De Hoop is een hoge windmolen die in 1850 is gebouwd door H.B Meyer en 2
jaar later werd overgenomen door de familie Pijnappel. Zodoende is de molen
jarenlang in het bezit geweest van deze familie. Sinds september 2014
hebben Jan en zijn echtgenote Henriëtte het inmiddels gegroeide bedrijf
Grutterij-Molen “De Hoop” Oud-Zevenaar overgedragen aan de huidige beheerders:
Frits en Maaike Botter. Frits is de molenaar en houdt de administratie bij,
terwijl Maaike de grutterij runt en de inkoop van luxe- en geschenkartikelen regelt.
Het is hard werken, maar gelukkig voelt het voor de familie meer als een hobby.
Samen zorgen ze ervoor dat de molen blijft draaien.
Molen de Hoop levert grondstoffen, zoals meel en bloem maar
ook broodmixen en cakemixen van hoogwaardige kwaliteit. Het is dan ook niet gek
dat deze producten erg populair zijn onder de hobby- en thuisbakkers die bij Baktotaal bestellen.
Ingrediënten
Suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: sojalecithine, kleurstof: E120, vanilline en natuurlijke aroma. Dit product wordt geproduceerd in een bedrijf waar ook gluten, noten, sesamzaad en melk worden verwerkt.
Voor de allergenen, zie vet gedrukte ingrediënten.
Voedingswaarde per 100g
Energie: 2374 kJ / 567 kcal
Vetten: 35 g
waarvan verzadigd: 21 g
Koolhydraten: 55 g
waarvan suikers: 55 g
Vezels: 0 g
Eiwit: 6 g
Zout: 0.4 g
Specificaties