Speciaal voor ons heeft Instagrammer @ellouisacooking deze stroopwafelsoezen gemaakt en het resultaat is echt verrukkelijk! De soezen zijn namelijk lekker zoet van smaak en we weten zeker dat ze bij iedere caramel liefhebber in de smaak gaan vallen. Op de bodem van de soezen heeft Ellouisa een laagje stroopwafelkruimels gelegd en daar bovenop heeft ze een lekkere toef mascarponeroom gespoten. Wil jij zelf ook deze heerlijke stroopwafelsoezen maken? Lees dan snel verder voor het recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 40 gram kristalsuiker;
- 130 gram bloem;
- Snufje zout;
- 150 gram stroopwafelkruimels;
- 4 eetlepels Caramel Naturel;
- 250 milliliter slagroom;
- 50 gram + iets extra ter decoratie poedersuiker;
- 1 zakje Klop-Fix;
- 50 gram Callebaut Chocolade Callets Puur;
- 4 spuitzakken;
- BrandNewCake Spuitmondje Open Ster #22;
- Bakplaat;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 250 milliliter water;
- 90 gram ongezouten roomboter;
- 3 eieren, maat M;
- 125 gram mascarpone.