Tarwebloem 405 (10 kg)
Tarwebloem 405 is een tarwebloem met een laag asgehalte, wat resulteert in een zeer blanke kruim. Tarwebloem 405 wordt toegepast voor de bereiding van brood, buitenlandse broodsoorten, pizzabodem, strooibloem en banketproducten.
Tarwebloem 405 is een tolerantie bloem en geeft een uitstekende malsheid en mooi blanke kruim resultaten. Enkele eigenschappen van bloem en meel die continu door onze proefbakkerij en laboratorium bewaakt worden. Deze kwaliteitscontroles, ons BRC en RiskPlaza certificaat verzekeren u van hoogwaardige constante producten, die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.
Ingrediënten: tarwebloem 100%, meelverbetermiddel E300 (ascorbinezuur)<1%
Fysische, chemische en kwaliteitscriteria
Vochtgehalte15,0%
max.Asgehalte0,500% max.
Eiwitgehalte9,0–12,0% min.
Valgetal> 250sec.
Voedingswaarden per 100 gr product (doorsnee, gebaseerd op calculatie)
Energie: 1459Kj / 348Kcal
Eiwit: 12,3g
Koolhydraten: 69,5g
waarvan suiker: 0,7g
Vet: 1,0g
waarvan verzadigde vetzuren: 0,1g
enkelvoudig onverzadigd 0,0g
meervoudig onverzadigd 0,4g
Voedingsvezels: 2,8g
Natrium: <0,01g