Nielsen Massey Madagasacar Vanilleboon Pasta Bourbon 530ml
Vanilleboon pasta geeft op een gemakkelijke manier de unieke volle smaak van vanille. Je hoeft zelf geen vanillestokjes te gebruiken, maar gebruik simpelweg deze vanilleboonpasta om gerechten een heerlijke fijne vanille-smaak te geven. Gebruik de vanilleboon-pasta bijvoorbeeld in zelfgemaakte (banketbakkers)pudding of door slagroom voor een verrassend accent. De Vanilleboon pasta is gemakkelijk in het gebruik en laat zich makkelijk mengen door bijna elke substantie!
Nielsen-Massey
Nielsen-Massey is een bedrijf dat is opgericht in 1907, wat zich oorspronkelijk richtte op de productie van aroma’s voor reinigingschemicaliën. Hedendaags is het bedrijf bezig om mensen de beste vanillesmaak en andere smaken te laten ervaren, om wisselende smaaksensaties aan recepten te geven. Het bedrijf streef ernaar om de beste te zijn op het gebied van productzuiverheid en kwaliteit. Met de wisselende smaaksensatie, geef je een heerlijke smaak aan al je creaties. Het is een familiebedrijf dat zich inzet voor het behoud van planten, mensen en gemeenschappen die de producten voor het bedrijf leveren. Ze vinden dat de belangen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en ook moeten blijven.
Ingrediënten
Suiker, water, vanilleboon extract, vanilleboon, tragacant.
Specificaties
- Inhoud: 530 ml
- Merk: Nielsen Massey