Vlaaipan alusteel
Alusteel vlaaipannen worden veel door professionals gebruikt, omdat deze vlaaipannen onverslijtbaar zijn. Alusteel staat bekend op de goede warmtegeleiding en hebben geen antiaanbaklaag.
Deze pannen moeten altijd ingevet worden voor gebruik. De traditionele vlaaienbakkers geven de voorkeur aan deze alusteel vlaaivormen, omdat deze de warmte ideaal geleidt. Te gebruiken voor het maken van o.a.: rijstevlaaien, kersenvlaaien en appelkruimelvlaaien.
Afmetingen:
Diameter bovenkant: 280 mm (binnenmaat)
Diameter onderkant: 260 mm
Hoogte: 25 mm
Reinigingsadvies: Na het bakken de alusteelvorm uitpoetsen met een droge doek of keukenpapier. Reinig de vorm nooit met afwasmiddelen, bij hardnekkig vuil gebruik maken van water en nadien goed afdrogen.
Deze bakvorm wordt geproduceerd voor professionele doeleinden en zijn gemaakt van alusteel platen. Daardoor kan het voorkomen dat er lichte krasjes in de vorm zitten. Dit heeft uiteraard geen invloed op het bakresultaat.