Saracino Mirror Glaze Pure Chocolade 1kg
Kant en klare mirror glaze met pure chocolade smaak voor het bekleden van een cake, mouse, bavaroises of taart.
Werkwijze: giet de mirror glaze in een kom en verwarm hem in de magnetron of in een waterbad (bain marie) tot 35-40°C. Blijf ondertussen roeren tot je een gladde egale substantie krijgt. Als de mirror glaze volledig vloeibaar is en giet het daarna over het desbetreffende product en laat de mirror glaze hard worden.
Ingrediënten: glucose siroop, sucrose, water, cacao poeder, verdikkingsmiddel: agar agar (E406) & pectine (E440), conserveermiddelen: kaliumsorbaat (E202), zuurteregelaar: citroenzuur (E330), natriumcitraat (E331)
Voedingswaarde per 100g:
Energie: 1295Kj / 305Kcal
Vet: 2,4g
waarvan verzadigd: 1,5g
Koolhydraten: 69g
waarvan suikers: 45g
Eiwit: 2,3g
Zout: 0g
Kan sporen bevatten van: eieren, pinda’s, soja, melk, noten (amandelen, hazelnoot, pistache).
Product koud, droog en donker bewaren.