Saracino Mirror Glaze Transparant 1kg
Kant en klare mirror glaze voor het bekleden van een cake, mouse, bavaroises of taart.
Werkwijze: giet de mirror glaze in een kom en verwarm hem in de magnetron of in een waterbad (bain marie) tot 35-40°C. Blijf ondertussen roeren tot je een gladde egale substantie krijgt. Als de mirror glaze volledig vloeibaar is en giet het daarna over het desbetreffende product en laat de mirror glaze hard worden.
Ingrediënten: glucose siroop, sucrose, water, gemodificeerd zetmeel, verdikkingsmiddel: agar agar (E406) & pectine (E440), zuurteregelaar: citroenzuur (E330) & natriumcitraat (E331), conserveermiddelen: kaliumsorbaat (E202).
Voedingswaarde per 100g:
Energie: 1089Kj / 260Kcal
Vet: 0g
waarvan verzadigd: 0g
Koolhydraten: 65g
waarvan suikers: 50g
Eiwit: 0,1g
Zout: 0g
Kan sporen bevatten van: eieren, pinda’s, soja, melk, noten (amandelen, hazelnoot, pistache).
Product koud, droog en donker bewaren.