Nielsen Massey Madagascar Bourbon Vanille-extract 1 liter
Vanille is een smaak die over de hele wereld bekend is. Het is niet gek dat deze vanillesmaak zo bekend is want het heeft een heerlijke zoete en romige smaak, die het heel goed doet in verschillende gerechten. De verrukkelijke vanillesmaak wordt verkregen door het persen van vanillebonen. Dit hele proces duurt maar liefst drie tot vijf weken. Door de vanillebonen zo lang met een speciale koude extractie te persen, krijgt dit heerlijke Nielsen Massey Madagascar Bourbon Vanille-extract een hele rijke smaak.
Je kunt het vanille-extract voor verschillende gerechten/recepten gebruiken, zoals: warme chocolademelk, ijsthee, zeevruchten, sauzen, soepen, marinades, scones, wentelteefjes, gebak, pudding, ijs, koekjes, cake en ga zo nog maar even door. Mogelijkheden genoeg dus!
Verschil tussen Gourmet en Bourbon
Madagascar Bourbon bonen komen van Madagascar en mogen dan ook alleen bourbon bonen worden genoemd. Gourmet vanillebonen (non-origin) kunnen vanillebonen zijn van originele bonen, maar ook van alternatieve (vaak goedkopere) bonen.
De Nielsen Massey Madagascar Bourbon Vanille-extract is ook te verkrijgen in andere hoeveelheden, maar ook in een biologische variant, bekijk hier het assortiment.
Ingrediënten
Alcohol (35%), suiker, extracten van vanillebonen, water.
Specificaties
- Inhoud: 1 liter
- Smaak: vanille
- Land van herkomst: Madagascar