Bonbons, je kent ze vast wel. Bij veel chocolateries zie je ze liggen, maar hoe leuk is het als je zelf deze lekkernijen kunt maken? In dit recept legt chocolatier Nick Kunst stap voor stap uit hoe je zelf bonbons kunt maken. Het is even een uitdaging, maar met deze uitleg moet dat helemaal goed komen. We hebben in dit recept gekozen voor een standaard ganache vulling, maar uiteraard kun je met de vulling eindeloos variëren. Lees snel verder voor ons bonbons recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 100 milliliter slagroom 35% vet;
- 620 gram Callebaut Chocolade Callets Melk;
- 15 gram Brand New Cake Glucosestroop;
- 10 gram Brand New Cake Invertsuiker;
- Spuitzak;
- Bonbonvorm Chocolate World The Juicer (21x) 30x24mm;
- Krabber;
- Thermometer.
Overige benodigdheden:
- 1 gram keukenzout.