Tijdens de borrel mogen lekkere snacks natuurlijk niet ontbreken. Wil je eens een keer wat anders serveren dan chips, nootjes, kaas en worst? Maak dan eens dit heerlijke brood met camembert! Dit brood is echt om je vingers bij af te likken. Je hoeft het kapje en het uitgeholde brood niet weg te gooien, want ook daarmee kun je lekker in de warme camembert dippen. Wil jij ook dit brood met camembert voor bij de borrel maken? Lees dan snel verder voor ons brood met camembert recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 400 gram Molen de Hoop Speltbloem;
- 8 gram Molen de Hoop bakkerszout;
- 5 gram Bruggeman Gist Instant;
- 12 gram Molen de Hoop Krokantbroodpoeder;
- Deegkrabber kunststof asymmetrisch 12 x 8,6 cm (zwart);
- Beslagkom kunststof, 28 cm;
- Patisse Koel/Druip Rooster 40x25cm;
- BrandNewCake Digitale Thermometer -50 tot 300°C;
- DeSh Stoombakje;
- BrandNewCake Broodbaksteen / Pizzasteen 300x400x11mm;
- Rijsmandje Riet Rond Ø24cm (800 tot 1000 gram deeg);
- BrandNewCake Pizzaschep 80cm;
- BrandNewCake Stokbroodmesje (incl. 5 mesjes);
- BrandNewCake Precisie Weegschaal 200gr. / 0.01gr
Overige benodigdheden:
- 252 gram water;
- Bubbeltjesfolie;
- 1 camembert;
- Serranoham;
- Peterselie;
- Planeetmenger met deeghaak.