Ben jij gek op het bakken van je eigen brood, maar wil je eens wat anders dan een standaard bruin of wit brood maken? Maak dan eens dit heerlijke mosterd kaasbrood met pompoenpitten. Dit brood is echt verrukkelijk en doet het ook erg goed als hapje bij een borrel of naast een kopje soep. Lees snel verder voor ons mosterd kaasbrood met pompoenpitten recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 400 gram Molen de Hoop Slaege Tarwebloem;
- 7 gram Molen de Hoop Bakkerszout;
- 5 gram Bruggeman Gist Instant;
- 50 gram Nederlandse Pompoenpitten Naturel;
- Deegkrabber kunststof asymmetrisch 12 x 8,6 cm (zwart);
- Beslagkom kunststof, 28 cm;
- Patisse Koel/Druip Rooster 40x25cm;
- BrandNewCake Digitale Thermometer -50 tot 300°C;
- DeSh Stoombakje;
- Dr. Oetker Bakspray;
- Patisse Springvorm Ceramic Ø24cm;
- Patisse Kwast Siliconen 3,5cm (27cm).
Overige benodigdheden:
- 230 gram water;
- 30 gram milde mosterd voor in het deeg + iets extra voor op het deeg;
- 30 gram Hollandse roomboter;
- 120 gram geraspte kaas;
- Bubbeltjesfolie;
- Planeetmenger met deeghaak.