Pitabroodjes, wie is er niet dol op? In dit recept laten we je van begin tot eind zien hoe je deze heerlijke pitabroodjes met pesto en knoflook kunt maken. Uiteraard kun je het deeg in de supermarkt kopen, maar zelfgemaakt deeg is toch echt het allerlekkerste. Wat veel mensen niet weten is dat je dit deeg in een handomdraai gemaakt hebt. Het toffe aan deze lekkernijen is dat je ze helemaal naar eigen wens kunt vullen, het is maar net wat je zelf lekker vindt. Wij hebben ervoor gekozen om de broodjes te vullen met pesto, knoflook, basilicum en kaas. En deze combinatie is echt verrukkelijk. Reden genoeg dus om deze broodjes zelf eens te gaan maken. Lees snel verder voor ons pitabroodjes met pesto en knoflook recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 200 gram Italiaanse Bloem Farina Tipo 00 (Pizza-Focaccia);
- 1,5 theelepel bakpoeder;
- Bakpapier;
- Patisse Deegroller Hout 25cm;
- Vershoudfolie;
- BrandNewCake Bakkwast Siliconen 3cm (21 cm).
Overige benodigdheden:
- Geraspte kaas;
- Pesto;
- Verse basilicum;
- 180 gram Griekse yoghurt;
- 2 teentjes knoflook;
- 1 ei, maat M;
- ½ theelepel zout.