Langos, ken jij het al? Dit is een Hongaarse hartige snack die steeds populairder wordt in Nederland. Deze snack wordt gefrituurd, maar iedereen maakt hem op zijn eigen manier. Zo hebben wij ervoor gekozen om aardappel aan het deeg toe te voegen. Als topping hebben we gekozen voor zure room, kaas en bieslook, maar ook daarmee kun je lekker variëren. Zodoende kun je dit gerecht dus helemaal naar jouw eigen smaak maken. Lees snel verder voor ons langos recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 250 gram patentbloem
- 10 gram gist;
- 2 eetlepels zonnebloemolie;
- Arachideolie, om in te frituren;
- Plasticfolie;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 5 tenen knoflook;
- Keukenzout;
- 250 gram kruimige aardappels;
- 1 ei, maat M;
- 50 milliliter melk;
- 50 milliliter water;
- 250 gram zure room;
- 125 gram geraspte oude kaas;
- 25 gram bieslook;
- Keukenrol.