Callebaut Chocolade Callets Puur Ocoa (70%) 1 kg
Een zure toets en ook nog eens een hele goede cacaosmaak, dat is de Ocoa chocolade van het merk Callebaut. Dankzij de nieuwe en unieke methode van fermentatie: de Q fermentatie ontstaat er een pure een intense cacaosmaak, ook wel de “nieuwe generatie” genoemd. De cacaobonen komen uit de Ivoorkust, voornamelijk de Forasterovariant. De chocolade is uitstekend geschikt voor het mouleren en dompelen van chocolade. Maak nieuwe smaakcombinaties door de chocolade te combineren met paprika, kaneel, vanille, Jamaicaanse peper, kruidnagel, zwarte bes, peer, abrikoos, karamel, Sint-jakobsvrucht en mout extract. Verras jezelf en je gasten door elke keer weer een verrassende smaaksensatie te serveren.
Samenstelling van chocolade
- Cacao: 70% (40% cacaoboter, 30% vetvrije cacao)
- Vet: 39% (39% cacaoboter)
Cacao Barry Chocolade Special
Cacao Barry is onderdeel van Callebaut. Cacao Barry heeft een productlijn met chocolade uit bepaalde specifieke landen, die ieders een eigen smaak hebben. Wanneer de cacao van chocolade uit één land komt, spreken we van een 'origin'. Wordt de chocolade gemaakt van cacao uit verschillende landen, dan heet dat een 'blend'.
Callebaut
De chocolade producten van Callebaut worden geselecteerd door professionele chocolatiers, banketbakkers en patissiers wereldwijd In het chocolade-hart van België worden al meer dan 100 jaar de lekkerste chocoladesoorten geproduceerd. De Callebaut chocoladecallets zijn voor 100% procent gemaakt van chocolade in zijn puurste vorm, couverture genaamd. Dankzij de druppelvorm zijn de callets heel snel en gemakkelijk te smelten en kun je ze bijvoorbeeld in de opgeloste couverture te strooien voor optimale voorkristallisatie. De Callebaut Callets zijn tevens in verschillende smaken verkrijgbaar, voor veel uiteenlopende doeleinden te gebruiken en zeer gunstig in gebruik.
Maak het verschil
Het werken met Callebaut chocolade is niet alleen heel erg fijn, het is ook nog een goed voor het welzijn van de cacaoboeren. Voor elke Callet™ van de Finest Belgian Chocolate range, gebruikt Callebaut enkel 100% duurzame cacao. Een gedeelte van de opbrengt wordt opnieuw geïnvesteerd in de cacaoboeren en hun gemeenschappen. Callebaut heeft een samenwerking met de Cacoa Horizons Foundation, welke direct samenwerkt met de boeren en hun gemeenschap, ze ondersteunen trainingen en dragen bij aan de ontwikkeling van onder meer vrouwen en jonge boeren.
Specificaties
- Inhoud: 1 kg
- Pure chocolade, speciaal
- Land van herkomst: Ocoa
- Bewaar in een nette, droge en reukvrije omgeving
- Bewaartemperatuur: 12 – 20 °C