LorAnn Smaakstof Emulsie Amandel 118ml
Geef je koekjes, cakes, zoete broden en andere lekkernijen een heerlijke
amandelsmaak met deze Smaakstof Emulsie Amandel van het merk LorAnn. De smaak
van deze emulsie geeft een heerlijke warme, nootachtige smaak af, dat wil je
toch je zoetigheden.
1 theelepel bakextract = 1 theelepel emulsie.
LorAnn Professional Bakery Emulsies
De emulsies van het merk LorAnn onderscheiden zich van andere geconcentreerde
extracten door de robuuste, rijke en langdurige smaak. De meeste andere
extracten zijn op een basis van alcohol, in tegenstelling tot deze emulsies. De
emulsies van het merk LorAnn zijn op waterbasis, een perfect alternatief op emulsies
op alcoholbasis dus. Doordat er geen alcohol is gebruik in dit proces, is de
emulsie bestand tegen hoge temperaturen, waarbij andere extracten de smaak
verlies bij hogere temperaturen. Het product heeft dus alleen maar voordelen!
De LorAnn Professional Bakery Emulsies zijn er in verschillende smaken.
Ingrediënten
Water, propyleen, glycol, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, polysorbaat
80, xanthaangom, tragantgom.
Specificaties
- Geschikt bij verwerking van hoge temperaturen
- Inhoud: 118 ml
- Smaak: amandel
- Geen notenallergenen
- Oplosbaar in water
- Verpakt in glas