LorAnn Smaakstof Emulsie Kers 118ml
Je kunt kersen van de boom plukken en deze in een gerecht verwerken, maar je
kunt natuurlijk ook de LorAnn Smaakstof Emulsie Kers gebruiken. Met deze
smaakstof emulsie geef je een taart, (cup)cake, crème of andere lekkernij een
heerlijke kersensmaak.
1 theelepel bakextract = 1 theelepel emulsie.
LorAnn Professional Bakery Emulsies
De emulsies van het merk LorAnn onderscheiden zich van andere geconcentreerde
extracten door de robuuste, rijke en langdurige smaak. De meeste andere
extracten zijn op een basis van alcohol, in tegenstelling tot deze emulsies. De
emulsies van het merk LorAnn zijn op waterbasis, een perfect alternatief op
emulsies op alcoholbasis dus. Doordat er geen alcohol is gebruik in dit proces,
is de emulsie bestand tegen hoge temperaturen, waarbij andere extracten de
smaak verlies bij hogere temperaturen. Het product heeft dus alleen maar
voordelen! De LorAnn Professional Bakery Emulsies zijn er in verschillende
smaken.
Ingrediënten
Water, propyleenglycol, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, citroenzuur, gemodificeerd
maiszetmeel, xanthaan gom. Dit product is: Kosher gecertificeerd, glutenvrij. Kan
sporen bevatten van melk, ei, soja en pinda’s.
Specificaties
- Geschikt bij verwerking van hoge temperaturen
- Inhoud: 118 ml
- Smaak: kers
- Verpakt in glas
- Op waterbasis