LorAnn Smaakstof Emulsie Banaan 118ml
Geef je taart, gebak, cake, glazuur of andere zoetigheid een vleugje
bananensmaak met de LorAnn Smaakstof Emulsie Banaan. De emulsie is uitstekend
te gebruiken voor een bananenbrood, om de smaak en geur van banaan nog beter
naar voren te laten komen.
1 theelepel bakextract = 1 theelepel emulsie.
LorAnn Professional Bakery Emulsies
De emulsies van het merk LorAnn onderscheiden zich van andere geconcentreerde
extracten door de robuuste, rijke en langdurige smaak. De LorAnn Professional
Bakery Emulsies zijn er in verschillende smaken.
Ingrediënten
Water, propyleenglycol, natuurlijk- en kunstmatig aroma, gom. Dit product is:
Kosher gecertificeerd, glutenvrij. Kan sporen bevatten van melk, ei,
soja en pinda’s.
Specificaties
- Geschikt bij verwerking van hoge temperaturen
- Inhoud: 118 ml
- Smaak: banaan
- Verpakt in PET-plastic
- Op waterbasis