Molen de Hoop Indische Kruidkoekmix 650gr
Kruidkoek, een heerlijke cake vol met smaak. Maak met de Molen de Hoop Indische Kruidkoekmix de lekkerste kruidkoek. Je kunt de koek uitstekend serveren naast een kopje koffie/thee of tijdens een lekkere high tea. In de mix bevinden zich hazelnoten, rozijnen en verschillende specerijen voor een verrukkelijke smaak.
Recept Voor een 1,5 liter cake
650 gram van deze mix, 350 gram (3,5 dl) lauwe melk en 50 gram boter.
Werkwijze
1. Verwarm de oven voor op 150°C (heteluchtoven 135°C).
2. Laat de boter in de melk smelten.
3. Roer de mix en de melk met boter tot een glad mengsel.
4. Vet een cakeblik in en giet het beslag in het blik.
5. Plaats het blik in een voorverwarmde oven voor circa 60 minuten.
Indien er een groter bakblik wordt gebruikt dan ook meer deeg gebruiken.
Ingrediënten
Tarwebloem, suiker, hazelnoten, rozijnen, specerijen, suikerstroop, bakkerszout, rijsmiddel(E450, E500), aardappelzetmeel, plantaardige olie (katoenzaad), kruiden en specerijen (kaneel, kruidnagel, gember, piment, nootmuskaat, koriander, foelie, kardemom), kleurstof(E150c, E150d). Dit product wordt geproduceerd in een bedrijf waar ook gluten bevattende granen, noten, sesamzaad en melk worden verwerkt.
Voor de allergenen, zie vet gedrukte ingrediënten.
Voedingswaarden per 100 gram
Energie: 1600 kJ / 382 kcal
Vetten: 8 g
waarvan verzadigd: 1 g
Koolhydraten: 67 g
waarvan suikers: 33 g
Vezels: 3 g
Eiwit: 9 g
Zout: 1.1 g
Specificaties