Alles aan deze taart roept: Pasen! En die vrolijkheid kunnen we wel gebruiken, nu het maar somber en koud blijft buiten. Het mooie van een taart als deze is dat je er met andere decoratie zo een compleet ander thema aan kan hangen. Want met deze basis van luchtige biscuit met een romige vulling met witte chocolade, jam en vers fruit gooi je altijd hoge ogen, hoe je ‘m ook opmaakt.
Wij kozen voor een vrolijke Paastaart, en gingen lekker los met chocolade-eitjes, piepkleine strooi-eitjes en gekleurde sprinkles rondom. Maar als je gewoon de lente wilt vieren, kan je de eitjes ook weglaten en er mooie kleine viooltjes uit de tuin op leggen. Of je gebruikt het fruit uit de vulling ook als decoratie. Leef je uit en haal de lente in huis!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 175 gram + 4 eetlepels fijne kristalsuiker;
- 150 gram bloem;
- 40 gram maïzena;
- 1 theelepel bakpoeder;
- 500 milliliter slagroom;
- 150 gram Callebaut Chocolade Callets Wit;
- Happy Sprinkle Birthday Parade;
- Brand New Cake Confetti Ei Vormpjes;
- Taartring aluminium, 20x7 centimeter;
- Bakplaat;
- Bakpapier;
- Spuitzak;
- Gekarteld spuitmondje.
Overige benodigdheden:
- 6 eieren, maat M;
- 250 gram mascarpone;
- 3 eetlepels frambozen jam
- 100 gram verse frambozen;
- 3 eetlepels abrikozenjam;
- 1 mango, in stukjes gesneden;
- Paaseitjes, diverse smaken en formaten.