Ben jij de standaard taarten, zoals appel- en slagroom taart een beetje zat? Maak dan eens deze heerlijke pistache taart met frambozen! Deze taart gaat bij elke pistache liefhebber in de smaak vallen. Door de frambozen heeft de taart een fris zoete smaak wat echt heerlijk is in combinatie met de pistachenootjes. Check onderstaand pistache taart recept om te zien hoe je zelf dit verrukkelijk gebak kunt maken!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 125 gram Molen de Hoop Pistachenootjes;
- 270 gram Franse bloem T45;
- 30 gram maïzena;
- 1 zakje bakpoeder, 16 gram;
- 250 gram fijne kristalsuiker;
- 1 theelepel vanille extract;
- 1 theelepel Molen de Hoop Citroenrasp;
- 100 milliliter slagroom;
- 4 eetlepels suikerbakkerspoeder;
- 1,5 eetlepel Patidess Smaakpasta Pistache;
- 2 springvormen Ø20 centimeter;
- Acetaatfolie 12 centimeter hoog;
- Bakpapier;
- Bakspray;
- Taartkarton 22 centimeter.
Overige benodigdheden:
- 125 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 125 milliliter plantaardige olie;
- 4 eieren, maat M;
- 4 eetlepels volle melk;
- 500 gram mascarpone;
- 180 gram volle yoghurt;
- 1 eetlepel citroensap;
- 500 gram verse frambozen;
- 250 gram mascarpone;
- 125 gram zure room;