Meringue, mango, pistache; deze heerlijke macarons laten je al een beetje proeven van de lente. Ze zijn dan ook onwijs lekker en echt het proberen waard. Wil je zelf deze lekkere pistache-mango meringues maken? Lees dan snel verder voor het recept!
Alvast proeven van de lente
Deze heerlijke Pistache-mango meringues laten je al een beetje wanen in de lente. En dat is natuurlijk wel zo fijn na de donkere en regenachtige dagen die we hebben gehad en die we helaas ook nog voor de boeg hebben. Meringue is altijd erg zoet, waardoor de frisse mangosmaak een fijne tegenhanger is. In en op het schuim zitten kleine stukjes pistachenootjes, voor de smaak maar ook voor de kleur. Frisgroen en geel, dé kleuren van de naderende lente. Nog even doorbijten op alle vlakken en het wordt heus beter! En wat die lijn betreft: vergeet het maar, van deze neemt iedereen er gewoon 2.
Benodigdheden uit onze webshop:
- 200 gram fijne kristalsuiker;
- Snufje zout;
- 150 gram pistachepitten (Molen de Hoop);
- 100 gram mix voor botercrème (Brand New Cake);
- 4 eetlepels mango smaakpasta (Patidess);
- Siliconen bakmat macarons 30 x 40 cm;
- Spuitzak.
Overige benodigdheden:
- 4 eiwitten;
- 125 milliliter water;
- 150 gram ongezouten roomboter.