Heb je zin in een verrassende twist op de klassieke cheesecake? Maak dan eens deze pistache cheesecake! Deze taart is eenvoudig te bereiden en met de nootachtige smaak zal die zeker bij echte pistache liefhebbers in de smaak vallen. Of je nu indruk wilt maken op jouw visite of gewoon jezelf wilt verwennen met wat lekkers: deze cheesecake is de perfecte keuze. Lees snel verder voor ons pistache cheesecake recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 100 gram Callebaut Chocolade Callets Wit;
- 150 gram kristalsuiker;
- 1 theelepel vanille extract;
- 30 gram maïzena;
- 300 gram smaakpasta pistache;
- 100 gram pistachenoten;
- Kitchen Craft Springvorm Rond Ø20 cm;
- 200 gram Lotus koekjes;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 100 gram ongezouten roomboter;
- 600 gram roomkaas, op kamertemperatuur;
- 200 gram zure room
- 3 eieren, maat M.