Deze mandjesvorm van Nordic Ware pakken we elk seizoen wel een keer uit de kast, want wat je er ook in maakt het ziet er altijd gezellig uit. We deden nu pistachenootjes en citroen door het beslag voor een lentegroen kleuraccentje en de frisse smaak. We maakten de romig gevulde mandjes op met madeliefjes en groene kiwi om in de lentesfeer te blijven, maar met aardbeien of frambozen zijn ze natuurlijk ook heel lekker. En in plaats van een suikermadeliefje kan je eens door de tuin lopen op zoek naar een eetbaar viooltje of een mooi toefje munt. Kleed ze dus vooral helemaal naar eigen smaak aan, schattig worden ze sowieso!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 150 gram fijne suiker;
- 100 gram Zeeuwse bloem;
- 125 gram amandelmeel;
- 1 theelepel bakpoeder;
- Snuf zout;
- 50 gram + 18 losse pistachenoten;
- 100 milliliter slagroom;
- 50 gram poedersuiker;
- Culpitt Suikerdecoratie Madeliefjes 26mm;
- Nordic Ware Shortcake Mandjes Bakvorm;
- Bakspray;
- Spuitzak.
Overige benodigdheden:
- 175 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 3 eieren, maat M;
- 2 citroenen;
- 100 gram roomkaas;
- 1 kiwi;
- Blaadjes munt.