Tijdens de feestdagen houden we ervan om samen met de mensen die we liefhebben gezellig te eten. Een lekker gebakje mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Met onderstaand recept kun je zelf deze leuke en lekkere kersttaartjes maken. Voor de basis hebben we een chocolade biscuit gebruikt, die we vervolgens gegarneerd hebben met ganache. Deze gebakjes voor Kerstmis gaan dan ook zeker weten bij iedere chocoladeliefhebber in de smaak vallen. Lees snel verder voor ons kersttaartjes recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 250 gram Brand New Cake Chocolade Biscuit-mix;
- 250 gram Callebaut Chocolade Callets Puur;
- 250 milliliter slagroom;
- Uitsteker Prof. Rond, glad RVS Ø6 cm;
- Wilton Taartpan Rond Ø20x7,5cm;
- Wilton Bakvorm Vierkant 20x20cm;
- Bakspray;
- Spuitzak;
- Brand New Cake Spuitmondje Open Ster #1M.
Overige benodigdheden:
- 55 milliliter water;
- 3 eieren, maat M;
- 10 gram ongezouten roomboter;
- Rode besjes;
- Rozemarijn.
Zorg ervoor dat alle ingrediënten voor de biscuit op kamertemperatuur zijn.