Tijdens de feestdagen vinden we het leuk om uit te pakken. Ook wij hebben weer uitgepakt en hebben deze toffe kerstdorp taart gemaakt! Deze taart is een echte eye-catcher op een kersttafel. Naast dat de taart er prachtig uitziet, is die ook nog eens lekker zoet. Het is wel even een werkje om zo’n gave kersttaart te maken, maar het eindresultaat mag er zeker zijn. Lees snel verder voor ons kerstdorp taart recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 990 gram Brand New Cake Biscuit-mix;
- 600 gram Brand New Cake Botercrème-mix;
- LorAnn Super Sterke Smaakstof Key Limoen;
- 2x Aarts Fruitvulling Bosvruchten;
- 300 gram Brand New Cake Suikerbakkerspoeder;
- 2 theelepels Molen de Hoop Koekkruiden;
- 900 gram Molen de Hoop Patentbloem;
- 800 gram Brand New Cake Royal Icing-mix;
- RD Kleurstof ProGel Red;
- RD Kleurstof ProGel Leaf Green;
- Taartpan PME rond Ø15 x 10cm;
- Taartpan PME rond Ø20 x 10cm;
- Taartpan PME rond Ø25 x 10cm;
- 3x Taartkarton Goud/Wit Ø30cm; B
- Spuitzakken;
- 3x Brand New Cake Spuitmondje Glad #2;
- Wilton Spuitmondje #352;
- Brand New Cake Spuitmondje Open Ster #18;
- Brand New Cake Spuitmondjes Adapter Klein;
- BrandNewCake Dowels Knipbaar 30cm;
- Brand New Cake Elastieken Spuitzak Binders;
- Cakedrum Zilver Rond Ø33cm;
- Molen de Hoop Decoreersneeuw;
- Satéprikkers;
- Uitstekerset Ster (5 punten) Ø3,5-6,5cm;
- Wilton Grip Uitsteker Kerstboom;
- Bakpapier;
- Städter Latjes t.b.v. Deeg Uitrollen Set/6;
- Plasticfolie.
Overige benodigdheden:
- 17 eieren, maat M;
- 955 milliliter water;
- 1400 gram ongezouten roomboter;
- 1 theelepel zout;
- Printjes, verschillende huisjes.