Voor je het weet staat Kerst alweer voor de deur, de tijd van gezelligheid, lekkere hapjes en drankjes. Je kunt iets uit de supermarkt halen, maar iets zelf maken is toch veel leuker?! Wij hebben deze keer rendier koekjes gemaakt. Deze zijn eenvoudig te maken, dus het is zelfs leuk om dat samen met kinderen te doen. Je kunt namelijk heel gemakkelijk een gingerbread koekje omdraaien en dan heb je een rendier koekje. Super leuk dus! Ben je benieuwd hoe je zelf deze leuke rendier koekjes kunt maken? Lees dan snel verder voor ons rendier koekjes recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 165 gram bruine basterdsuiker;
- 500 gram patentbloem;
- 2 eetlepels Brand New Cake Speculaaskruiden;
- EasyDrip Puur;
- Wilton grip uitsteker gingerbread;
- Bakpapier;
- Bakplaat;
- Plasticfolie;
- BrandNewCake Eetbare Lijm met Kwastje;
- Uitrollatjes (deeg dikte 4 à 5 millimeter).
Overige benodigdheden:
- 225 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 165 gram pannenkoekenstroop;
- Snufje keukenzout;
- 1 ei, maat M;
- 1 eidooier, maat M.