Tijdens de feestdagen mogen lekkernijen natuurlijk niet ontbreken. Eén ding wat bij veel chocoladeliefhebbers geliefd is, is arretjescake. Inmiddels kennen we allemaal wel een standaard arretjescake. Daarom leek het ons leuk om er een eigen twist aan te geven en zodoende hebben wij deze grappige rendier arretjescake gemaakt. Deze rendiertjes zijn super leuk om samen met jouw kind(eren) te maken en te serveren tijdens de feestdagen. Lees snel verder voor ons rendier arretjescake recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- 100 gram cacaopoeder;
- 200 gram witte basterdsuiker;
- 8 stuks rode gekonfijte kersen (bigarreaux);
- 250 gram Callebaut Chocolade Callets Melk;
- 250 milliliter slagroom;
- Brand New Cake Ouwel Oogjes Assortiment;
- Springvorm Ø26cm;
- Brand New Cake Acetaatfolie rol 12 cm x 20 m;
- Plasticfolie.
Overige benodigdheden:
- 360 gram ongezouten roomboter;
- 300 gram Maria biscuitjes;
- 2 eieren, maat M;
- 16 chocolade pepsels.