Deze hartige bladerdeeg kerstboompjes zien er toch super schattig uit? Ze staan ontzettend leuk op elke kersttafel. Serveer ze bijvoorbeeld als hapje bij de borrel, als bijgerecht of tussendoortje. Je kunt deze kerstboompjes trouwens ook vullen met een zoete vulling zoals appels en rozijnen. Het is maar net wat je zelf lekker vindt. Lees snel verder voor ons hartige bladerdeeg kerstboompjes recept en ga lekker aan de slag.
Zelf bladerdeeg maken of kant-en-klare deeg gebruiken?
Je kunt deze bladerdeeg hapjes vrij snel maken als je kant-en-klare bladerdeeg. De plakjes bladerdeeg uit de diepvries zijn groot genoeg om 1 kerstboompje uit te steken met de uitsteker die wij gebruiken. Voor dit recept zijn die plakjes dus super handig. Wil je liever zelf bladerdeeg maken? Dan kan dat natuurlijk ook! Bekijk daarvoor ons bladerdeeg recept.Benodigdheden uit onze webshop:
- Wilton Grip Uitsteker Kerstboom;
- 50 gram patentbloem;
- Bakplaat;
- Bakpapier;
- Siliconen bakkwastje;
- Deegkrabber.
Overige benodigdheden:
- 12 plakjes diepvries bladerdeeg;
- 100 gram Pastasaus;
- 50 gram geraspte kaas;
- 50 gram stukjes chorizo worst;
- 10 gram verse basilicum in stukjes;
- 1 ei, maat M.