Benodigdheden uit onze webshop:
- 100 gram kaneelsuiker;
- Ronde uitsteker 3 centimeter;
- Bakplaat;
- Bakpapier.
Overige benodigdheden:
- 3 middelgrote appels;
- 1 pakje bladerdeeg, uit de vriezer 10 plakjes;
- 1 ei.
Mmm, deze appelringen zijn echt om je vingers bij af te likken! Komen ze niet allemaal in 1 keer op? Dan kun je ze prima luchtdicht verpakt 2 dagen buiten de koeling bewaren. Laat de ringen eerst volledig afkoelen en verpak ze daarna in een afgesloten bak of plastic zak. Het kan zo zijn dat het bladerdeeg wat minder krokant wordt, maar je kunt ze voor het serveren even opwarmen in de oven. Dan worden ze weer wat krokanter. Lekker hoor!
Vind je het leuk om elke keer weer nieuwe recepten uit te proberen? Bekijk dan eens onze blog voor inspiratie! Wij hebben namelijk meer dan 1.000 recepten verzameld. Van heerlijke taarten tot aan verrukkelijke cakes. Voor iedere zoetekauw is er wel een recept te vinden. Daarnaast vind je op ons blog ook een hele hoop hartige recepten. Wij hebben dus voor ieder wel wat wils. Bekijk al onze recepten hier!
Heb jij zelf met dit recept bladerdeeg ringen met appel gemaakt? Dan zijn we erg benieuwd naar hoe ze zijn geworden. Dat kun je aan ons laten zien door een foto van de appelringen te delen in jouw Instagram Stories. Als je ons tagt met @baktotaal kunnen wij jouw bakcreatie zien én delen met onze eigen volgers. En dat vinden wij onwijs leuk om te doen!