Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen, die welbekende koekhuisjes of vaak ook genoemd een gingerbread huisje. Die huisjes zijn best wel een werkje om te maken en krijg je vaak ook niet helemaal in 1 keer op. Wij hebben daarom deze keer mini koekhuisjes gemaakt. Deze kleine huisjes zijn wat gemakkelijker en sneller te maken en smaken net zo lekker als de grote variant. Uiteraard kun je helemaal je eigen draai aan deze kersthuisjes geven. Je kunt namelijk de Royal Icing eventueel nog een kleurtje geven en helemaal los gaan met het versieren van de huisjes. Ben je benieuwd naar hoe je zelf deze leuke mini koekhuisjes kunt maken? Lees dan snel verder voor het mini koekhuisjes recept en ga lekker aan de slag!
Benodigdheden uit onze webshop:
- Uitsteker Koekjeshuis 3D;
- 300 gram BrandNewCake Royal Icing-mix;
- 2 spuitzakken;
- Spuitmondjes 2 en 8;
- 450 gram patentbloem;
- 150 gram suikerbakkerspoeder;
- Deegroller;
- Latjes t.b.v. deeg uitrollen;
- Bakpapier;
- Bakplaat;
- BrandNewCake Siliconen Afdekdop Spuitmondje Set/6.
Overige benodigdheden:
- 250 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur;
- 1 ei, maat M;
- Plasticfolie;
- Snufje keukenzout;
- 36 milliliter water.